brandbox Verbeter je prestaties op het veld

Voetbal

Verbeter je prestaties op het veld

Staat het nieuwe voetbalseizoen voor de deur en wil je snel weer fit worden? Wil je tijdens de winter of zomerstop je conditie op peil houden?  Of wil je gewoon nog beter worden? Dat werkt het beste door extra aandacht, coaching en persoonlijke begeleiding!

Van Bankzitter tot Topper!

Talent is tegenwoordig al lang niet meer genoeg om uit te groeien tot een goede voetballer. Naast talent en inzicht in het spel maakt een goede conditie en fysieke kracht het verschil. Het is dan ook niet voor niets zo dat topvoetballers zoals Christiano Ronaldo en Drogba maar liefst 4 tot 5 keer per week aan kracht en conditie training doen. Bij Fit Sports beschikken wij over jarenlange ervaring in de begeleiding van (top) voetballers. Daarnaast werken we in onze club met de beste fysiotherapeuten in de omgeving zodat je bij een blessure snel weer hersteld bent.

Training op maat

Samen met Erwin werk je gericht aan het verbeteren van je prestaties op het veld. Door een op maat gemaakt trainingsprogramma werken we samen aan jouw persoonlijke verbeterpunten, bijvoorbeeld: conditie, kracht, (start) snelheid, sprong- en of schotkracht of stabiliteit.Het verbeteren van je rompstabiliteit, balans, coördinatie, lenigheid en kracht zorgen ervoor dat je sterker en fitter wordt. Dit kan individueel of in teamverband (tot maximaal 6 personen).

Voetbalclinics & Soccer in the parc

Voor mensen die geen lid willen worden bij een voetbalvereniging maar het toch leuk vinden om af en toe te voetballen organiseren wij heel het jaar door voetbalclinics. Zo kun je af en toe fitness combineren met voetbal als welkome afwisseling op je wekelijkse trainingsprogramma.

Voor iedereen die houdt van voetbal en gezelligheid organiseren wij iedere zomer "Soccer in the Parc". Een evenement waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen met na afloop een barbecue. Ook kun je om de 2 weken op donderdag meedoen vaan een gezellige maar intensieve veldtraining bij een bevriende voetbalclub in Emmen.